Met hout, rubber en wat denkwerk maken we het beste luik om de ☃️ met warme voeten door te komen.
De honden- en kattenluiken die we kennen hebben de kwalijke reputatie om winterkou vlot binnen te laten: ze durven tochten, de flap is dun plastic het kader is een echte koudebrug. Maar onze houten luiken zijn ontworpen om de koude buiten te houden en de warmte lekker binnen te bewaren. Zeker nu we op zoek zijn naar manieren om energie te besparen en ons elektriciteits- en gasverbruik te beperken, is een geïsoleerd luik een prima investering!
Wij ontwerpen en produceren zelf onze luiken, bestand tegen het Belgische weer en komen met drie oplossing om een luik te isoleren.
Isolatie #1
de met hout geïsoleerde flap
Onze flaps zijn van 2,5 mm dik rubber, bekleed langs beide kanten met 1 cm dik hout, da’s 2 cm dik hout ! Het rubber voelt op zich al niet koud aan, het 2 cm hout komt bijna overeen met de dikte van de panelen die we doorgaans uit de deur zagen: dat zijn ook meestal houten panelen van zo’n 2 à 3 cm dik. Je vervangt dus met iets gelijkaardig.
Een simpel & goed idee. En uniek, want we hebben onze flap laten patenteren 😊
Isolatie #2
de dubbele flap in een tunnel
Isolatie #3
een luxe nachtdeur die winddicht afsluit
Tenslotte: uw hondenluik of kattenluik zorgvuldig plaatsen !
Onze manier van installeren is, in combinatie met de duurzame, kwaliteitsvolle en mooie materialen ons échte paradepaardje. We zorgen voor een op maat gemaakte oplossing voor elk probleem. Of je nu een spouwmuur moet voorzien van een hondenluik of een volle, dikke deur moet uitrusten met een kattenluik. Onze installateur plaatst deze vakkundig, geïsoleerd en dus energievriendelijk.